Company news
27.10.2015

Российско-Польские B2B встречи стали уже традиционным местом для установления новых контактов и поддержания партнерских связей среди российских и польских участников косметического рынка. В этом году переговорная площадка вновь вернулась на выставку InterCHARM и стала важным деловым событием для профессионалов.

С польской стороны в деловом ланче приняли участие владельцы и руководство 16 компаний производителей декоративной и белой косметики, профессиональной косметики для салонов красоты, средств для ногтей и волос, парфюмерии, упаковки для косметических средств.

С российской стороны мероприятие посетили более 25 профессиональных участников рынка: импортеры и дистрибуторы косметики и упаковки, оптовые и розничные поставщики, заинтересованные в закупках польской продукции, а также российские производители косметики.

Мероприятие включало деловое общение на переговорной площадке и неформальную часть во время ланча.

По мнению участников, мероприятие прошло успешно и было плодотворным: некоторые компании подтвердили реальные перспективы будущего сотрудничества с польскими производителями.

Company news

Summing up of the business mission of the Italian company Cioccolateria Beppiani to Moscow
The meetings between the Italian manufacturer of chocolate products Cioccolateria Beppiani and top-management of interested Russian companies were held on 28 October. During the negotiations a possible partnership was discussed.

On October 23 the Russian-Polish business lunch was held at InterCHARM 2015
On 23 October 2015 the Trade and Investment Promotion section of the Embassy of the Republic of Poland in the Russian Federation initiated bilateral meetings of Russian and Polish companies in business lunch format.

Summing up of the business mission of the Italian company StudioTre Contract to Russia
The meetings between the Italian company StudioTre Contract and top-management of interested Russian companies were held from 15 to 19 October. During the negotiations a possible partnership was discussed.

News from Russia

Ford to assemble trucks in Russia
The Avtotor plant in the Russian exclave of Kaliningrad is about to begin assembling Ford trucks. The vehicles will be adapted specifically for the Russian market and comply with European safety standards.

Virgin Atlantic considers expanding to Moscow - Branson
Virgin Atlantic wants to take over the London-Moscow route from EasyJet, according to founder Richard Branson in an interview with the Sputnik news agency.

Nuestros Clientes